O Nama

Nešto više o nama

Firma Primus Balkan je prisutna na BH tržištu od 1998 godine. Na početku je to bila kompanija koja se bavila isključivo trgovinom repromaterijalima za proizvodnju namještaja i opremanje enterijera. Širok dijapazon materijala ,povoljne cijene, kvalitetna usluga učinile su da se firma vrlo brzo pozicionirala na BH tržištu i svoje poslovanje počela širiti i na druge segmente. Od 2002 godine osniva se i firma Primus Design koja se bavi isključivo proizvodnjom kvalitetnog pločastog namještaja po mjeri i želji kupca. Razvojem mašinskog pogona stekla se mogućnost za osnivanjem drvnog centra koji počinje pružati usluge u rezanju i kantiranju ploča, šireći vremenom ponudu i na drugu vrstu usluga karakterističnu za svaki ozbiljni drvni centar.

Danas je to savremeni proizvodni pogon i drvni centar smješten u centru grada Sarajeva na 1300 m2, sa vlastitim parkingom i izložbenim prostorom. Veliki izbor raznih vrsta drvenih ploča, iverala, medijapana, furnira, HPL laminata, radnih ploča i najšira ponuda okova, ručica, mehanizama za klizna vrata,vijaka i svih drugih neophodnih stvari za izradu namještaja se nalazi na jednom mjestu.

Iskusni tim arhitekata i projektanata namještaja od kojih neki i više od 10 godina pružaju svoje usluge našim klijentima svakodnevno, učinile su da projektantni tim Primus Balkana bude nezaobilazno mjesto svih koji žele kvalitetno dizajnersko rješenje, profesionalnu i brzu uslugu, garanciju i dobre cijene.

Povjerenje je nešto što se tiče godinama, vjernim i iskrenim trudom i zalaganjem, zato poručujemo svim svojim dosadašnjim kupcima i onima koji će to tek postati HVALA NA POVJERENJU.......