Repromaterijal

- PLOČASTI MATERIJAL
- PLOČE
- MDF PLOČE
- OPLEMENJENI IVERALI
- LESOMAL PLOČE
- RADNE PLOČE
- HPL LAMINATNE PLOČE
- POSTFORMING PLOČE
- FURNIRANE PLOČE

 

Pločasti materijal

U saradnje sa renomiranim svjetskim proizvođačima drvnih ploča svim svojim kupcima bez obzira da li su vrhunski profesionalci, hobisti ili amateri spremni smo da pružimo kvalitetnu i brzu uslugu na vrhunskim materijalima.

Okovi za namještaj

Kvalitetan okov je nešto što odvaja vrhunski od prosječnog namještaja. U svojoj bogatoj ponudi nudimo Vam ogroman izbor okova za namještaj najpriznatijih svjetskih proizvođača po povoljnim cijenama. Posebne pogodnosti imaju članovi Primus Profi Cluba.

Ručice za namještaj

Frontalni dio namještaja je često povod procjene kupaca da li će se odlučiti za kupovinu tog namještaja ili ne. Iako sitan, jedan od najvažnijih dijelova koji često prevagne prilikom donošenja odluke o kupovini su i ručice za namještaj. Preko pet stotina modela ručica od različitih materijala će zadovoljiti i najprobirljivije kupce i olakšati im mogućnost izbora izgleda fronti njihovog namještaja. Široka lepeza oblika dužina i nijansi čine da svako može pronaći ručice po svom ukusu.

Mehanizmi za klizna vrata

Skučenost prostora projektanti namještaja najčešće rješavaju projektovanjem ormara sa kliznim vratima. Bez obzira da li se radi o malim kliznim vratima koje ćete iskoristiti u izradi komoda ili o velikim i teškim kliznim vratima za američke plakare u mogućnosti smo ponuditi Vam vrhunski repromaterijal za izradu svih vrsta kliznih plakara. Posebno ističemo mehanizme za američke plakar sa ublaživačem koji omogućava bešumno zatvaranje velikih kliznih stijenki. U ponudi imamo i sistem kliznih mehanizma za staklena vrata različitih debljina.

Vijčana roba, silikoni i ljepila

Svaki kvalitetan namještaj se temelji na kvalitetnim vijcima i drugim repromaterijalima za sastavljanje elemenata . U ponudi imamo sve vrste vijaka za drvo raznih dimenzija i različite vrste repromaterijala za spajanje elemenata. Od ljepila izdvajamo ljepila za meko i tvrdo drvo D2, D3, D4 kategorije, granulatno ljepilo za kant mašine i veliki izbor silikona, kitova i kreda za retuširanje iverice.

Sudoperi

Meki trbuh svake kuhinje je njen sudoper ili korito. Od kvalitetnih korita zavisi dugovječnost kuhinje , a kvalitet korita se dokazuje certifikatima materijala od kojih su proizvedeni. U svojoj ponudi nudimo Vam najkvalitetnije sudopere izrađene od inoxa, granita i kaljenog stakla.

Galanterija za namještaj

Šlag na tortu svakog namještaja je ukusno odabrana i funkcionalna galanterija koja će s jedne strane iskorištenost prostora, a sa druge strane njenu estetiku podići do maximuma. Klizne korpe raznih dimenzija, kao i nadgradni žičani kuhinjski elementi doprinijet će da Vaša kuhinja bude jedinstvena i zadivljujuća.

Prodajni program

Široka lepeza proizvoda u našem prodajnom programu čine ono po čemu smo prepoznatljivi već skoro dvije decenije. Vrhunski proizvođači namještaja, stolari, hobisti-amateri su klijenti koji kod nas uvijek mogu naći povoljan i kvalitetan repromaterijal za proizvodnju pločastog namještaja. Kućanski aparati, posuđe, galanterija za kuhinju, kuhinjski aparati, vijčana roba, zidne i samoljepljive tapete, boje i lakovi i još mnogo toga drugog su ono što možete pronaći u našim prodajnim prostorima.

Pogledaj sve
Pogledaj

Repromaterijal

U saradnje sa renomiranim svjetskim proizvođačima drvnih ploča svim svojim kupcima bez obzira da...

Pogledaj

Kućanski aparati

Ponudu malih kućanskih aparata obogatili smo hit spravom mašinom za cijeđenje nara i drugih...

Pogledaj

Posuđe

Na zahtjev kupaca našeg kuhinjskog namještaja ponudu smo proširili i na kvalitetno i vrhunsko...