Kuhinje

Kuhinja je centar našeg doma.Mjesto koje mora zračiti pozitivnom energijom, smirajem, funkcionalnošću i kvalitetom.

Samo u takvoj kuhinji kulinari postižu najbolje rezultate. Hiljade kuhinja smo proizveli, montirali i barem djelimično učestvovali u kreiranju pozitivne energije, topline i ljubavi koja izlazi iz tog čarobnog mjesta oko kojeg se svi vrtimo.

Projektujemo kuhinju u vašem prostoru, vodimo računa o najsitnijim detaljima, biramo idealne kombinacije boja i okova koji će vaš boravak u njoj učiniti lagodnijim i veselijim.

Svaki prostor je za nas izazov, bez obzira da li to bila samo dva kuhinjska elementa ili kuhinja od 50 m2. Svakom prostoru pristupamo na isti način i svaka kuhinja koja postane centar doma je i naš užitak.

Zato naši vlasnici kuhinja nose naš natpis „Iz kuhinje s ljubavlju“

Prodajni program

Široka lepeza proizvoda u našem prodajnom programu čine ono po čemu smo prepoznatljivi već skoro dvije decenije. Vrhunski proizvođači namještaja, stolari, hobisti-amateri su klijenti koji kod nas uvijek mogu naći povoljan i kvalitetan repromaterijal za proizvodnju pločastog namještaja. Kućanski aparati, posuđe, galanterija za kuhinju, kuhinjski aparati, vijčana roba, zidne i samoljepljive tapete, boje i lakovi i još mnogo toga drugog su ono što možete pronaći u našim prodajnim prostorima.

Pogledaj sve
Pogledaj

Repromaterijal

U saradnje sa renomiranim svjetskim proizvođačima drvnih ploča svim svojim kupcima bez obzira da...

Pogledaj

Kućanski aparati

Ponudu malih kućanskih aparata obogatili smo hit spravom mašinom za cijeđenje nara i drugih...

Pogledaj

Posuđe

Na zahtjev kupaca našeg kuhinjskog namještaja ponudu smo proširili i na kvalitetno i vrhunsko...