Kućanski aparatiProdajni program Kućanski aparati

Ponudu malih kućanskih aparata obogatili smo hit spravom mašinom za cijeđenje nara i drugih citrusa, mašinom za guljenje kore ananasa, te mašinom za spravljanje sarmi (dolmi).

Mali kućanski aparati iz najvećeg izbora u našim prodavaonicama mogu Vam pružiti više slobodnog vremena sa svojom izuzetnom učinkovitošću, kvalitetom, većom uštedom energije, njihovom funkcionalnošću, a sve s ciljem održavanja Vašeg okruženja čišćim i ugodnijim. Svako iskusan zna koliko dobri kućni aparati znače u kući, a svako ko je neiskusan i tek započinje samostalan život će uskoro dobiti priliku da to nauči. Koliki napredak donose u svakodnevnom životu, od čistijeg i organizovanijeg doma do povećanog uživanja u kuhinji. Ponudu malih kućanskih aparata obogatili smo hit spravom mašinom za cijeđenje nara i drugih citrusa, mašinom za guljenje kore ananasa, mašinom za spravljanje sarmi (dolmi), te mnogim drugim kućanskim aparatima. Investirajte u kvalitetan mali kućni aparat – osećaj je sjajan kada pogledate verni usisivač koji i dalje radi dobro, baš kao i pouzdani ručni mikser koji ne zaostaje u rezultatima. Postupak naručivanja je jednostavan, a kupac može birati i između nekoliko različitih načina plaćanja – za povećanu fleksibilnost prilikom kupovine.

https://primus-balkan.ba/wp-content/uploads/2018/10/novilogoWEB1.png

Primus Balkan

Firma Primus Balkan je prisutna na BH tržištu od 1998 godine. Na početku je to bila kompanija koja se bavila isključivo trgovinom repromaterijalima za proizvodnju namještaja i opremanje enterijera. Širok dijapazon materijala ,povoljne cijene, kvalitetna usluga učinile su da se firma vrlo brzo pozicionirala na BH tržištu i svoje poslovanje počela širiti i na druge segmente.

Poslovnica 1

Zmaja od Bosne 58
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Poslovnica 2

Džemala Bijedića 165
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pratite nas

© 2019 Primus Balkan d.o.o.

Design by NeoWeb