Projektovanje vrtovaUsluge Projektovanje vrtova

Naša usluga obuhvata projektovanje i dizajn vrtova uz mogućnost prikaza dvorišta u različitim godišnjim dobima.

Naša usluga obuhvata projektovanje i dizajn vrtova uz mogućnost prikaza dvorišta u različitim godišnjim dobima. Klijenti mogu također vidjeti prikaze u obliku 2D i 3D slika te u obliku 3D prezentacije. Projektovanje se radi u programskom uređenju. Pored idejno projektnog rješenja, klijentu se nudi i kompletna mehanizacija ali i kvalitetan sadni materijal. Realizujemo kompletan projekat od ideje za vrt, izrade idejnog rješenja, hortikulturnog projekta uređenja do potpune izvedbe projekta, dekoracije vrta i detalja u vrtu.

https://primus-balkan.ba/wp-content/uploads/2018/10/novilogoWEB1.png

Primus Balkan

Firma Primus Balkan je prisutna na BH tržištu od 1998 godine. Na početku je to bila kompanija koja se bavila isključivo trgovinom repromaterijalima za proizvodnju namještaja i opremanje enterijera. Širok dijapazon materijala ,povoljne cijene, kvalitetna usluga učinile su da se firma vrlo brzo pozicionirala na BH tržištu i svoje poslovanje počela širiti i na druge segmente.

Poslovnica 1

Zmaja od Bosne 58
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Poslovnica 2

Džemala Bijedića 165
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pratite nas

https://www.instagram.com/p/Bx2JBoMB7Jv/https://www.instagram.com/p/Bsm9REBFK_8/https://www.instagram.com/p/Bmu5GAiA-eQ/https://www.instagram.com/p/Bk8HgaQArfi/https://www.instagram.com/p/BkPVJ0uHfJ2/https://www.instagram.com/p/BkCpGbUHqPs/https://www.instagram.com/p/Bjl5KEdnpgW/https://www.instagram.com/p/Bi7iHWynCmQ/https://www.instagram.com/p/BiO_zsJHaSG/https://www.instagram.com/p/BiBudZ8nz41/

© 2019 Primus Balkan d.o.o.

Design by NeoWeb