Home Repromaterijal

https://primus-balkan.ba/wp-content/uploads/2017/04/plocasti.jpg

Pločasti materijal

U saradnje sa renomiranim svjetskim proizvođačima drvnih ploča svim svojim kupcima bez obzira da li su vrhunski profesionalci, hobisti ili amateri spremni smo da pružimo kvalitetnu i brzu uslugu na vrhunskim materijalima.

Okovi za namještaj

U saradnje sa renomiranim svjetskim proizvođačima drvnih ploča svim svojim kupcima bez obzira da li su vrhunski profesionalci, hobisti ili amateri spremni smo da pružimo kvalitetnu i brzu uslugu na vrhunskim materijalima.

okovi31
okovi32
okovi33
rucice1
rucice2
rucice3
rucice4

Ručice za namještaj

Frontalni dio namještaja je često povod procjene kupaca da li će se odlučiti za kupovinu tog namještaja ili ne. Iako sitan, jedan od najvažnijih dijelova koji često prevagne prilikom donošenja odluke o kupovini su i ručice za namještaj. Preko pet stotina modela ručica od različitih materijala će zadovoljiti i najprobirljivije kupce i olakšati im mogućnost izbora izgleda fronti njihovog namještaja. Široka lepeza oblika dužina i nijansi čine da svako može pronaći ručice po svom ukusu.

Mehanizmi za klizna vrata

Skučenost prostora projektanti namještaja najčešće rješavaju projektovanjem ormara sa kliznim vratima. Bez obzira da li se radi o malim kliznim vratima koje ćete iskoristiti u izradi komoda ili o velikim i teškim kliznim vratima za američke plakare u mogućnosti smo ponuditi Vam vrhunski repromaterijal za izradu svih vrsta kliznih plakara. Posebno ističemo mehanizme za američke plakar sa ublaživačem koji omogućava bešumno zatvaranje velikih kliznih stijenki. U ponudi imamo i sistem kliznih mehanizma za staklena vrata različitih debljina.
mehanizmi1
mehanizmi4
mehanizmi5
mehanizmi6
mehanizmi7
vijcana1
vijcana2
vijcana3

Vijačna roba, silikoni i ljepila

Svaki kvalitetan namještaj se temelji na kvalitetnim vijcima i drugim repromaterijalima za sastavljanje elemenata . U ponudi imamo sve vrste vijaka za drvo raznih dimenzija i različite vrste repromaterijala za spajanje elemenata. Od ljepila izdvajamo ljepila za meko i tvrdo drvo D2, D3, D4 kategorije, granulatno ljepilo za kant mašine i veliki izbor silikona, kitova i kreda za retuširanje iverice.

Sudoperi

Meki trbuh svake kuhinje je njen sudoper ili korito. Od kvalitetnih korita zavisi dugovječnost kuhinje , a kvalitet korita se dokazuje certifikatima materijala od kojih su proizvedeni. U svojoj ponudi nudimo Vam najkvalitetnije sudopere izrađene od inoxa, granita i kaljenog stakla.
sudoperi1
sudoperi2
sudoperi3
sudoperi4
sudoperi5
galanterija1
galanterija2
galanterija3
galanterija4
galanterija5
galanterija6
galanterija8

Galanterija za namještaj

Šlag na tortu svakog namještaja je ukusno odabrana i funkcionalna galanterija koja će s jedne strane iskorištenost prostora, a sa druge strane njenu estetiku podići do maximuma. Klizne korpe raznih dimenzija, kao i nadgradni žičani kuhinjski elementi doprinijet će da Vaša kuhinja bude jedinstvena i zadivljujuća.
https://primus-balkan.ba/wp-content/uploads/2018/10/novilogoWEB1.png

Primus Balkan

Firma Primus Balkan je prisutna na BH tržištu od 1998 godine. Na početku je to bila kompanija koja se bavila isključivo trgovinom repromaterijalima za proizvodnju namještaja i opremanje enterijera. Širok dijapazon materijala ,povoljne cijene, kvalitetna usluga učinile su da se firma vrlo brzo pozicionirala na BH tržištu i svoje poslovanje počela širiti i na druge segmente.

Poslovnica 1

Zmaja od Bosne 58
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Poslovnica 2

Džemala Bijedića 165
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pratite nas

© 2019 Primus Balkan d.o.o.

Design by NeoWeb