Kreveti u ormaruProizvodni program Kreveti u ormaru

Mehanizmi za zidne krevete omogućavaju lagano i jednostavno otvaranje i zatvaranje tako da su prilagođeni svim generacijama.

Zidni kreveti ( kreveti u ormaru) su idealno rješenje za male stanove. Praktični su, elegantni, a što je najbitnije imaju udobnost klasičnog kreveta tako da ćete i sa zidnim krevetom doživjeti potpuni ugođaj kvalitetnog odmora. Mehanizmi za zidne krevete omogućavaju lagano i jednostavno otvaranje i zatvaranje tako da su prilagođeni svim generacijama. Povećajte kvadraturu svoje sobe i Vaš životni prostor učinite ljepšim. Mogu biti izrađeni s nadormarom, ladicom za posteljinu, policom ili policama, a izrađuju se ovisno o veličini prostora i željama vlasnika. Krevet je mnogima omiljeno mjesto u kući ili stanu i zato ga treba pažljivo birati. Dobar san je nužan i ponekad čitav dan ovisi o tome koliko smo se naspavali.

https://primus-balkan.ba/wp-content/uploads/2018/10/novilogoWEB1.png

Primus Balkan

Firma Primus Balkan je prisutna na BH tržištu od 1998 godine. Na početku je to bila kompanija koja se bavila isključivo trgovinom repromaterijalima za proizvodnju namještaja i opremanje enterijera. Širok dijapazon materijala ,povoljne cijene, kvalitetna usluga učinile su da se firma vrlo brzo pozicionirala na BH tržištu i svoje poslovanje počela širiti i na druge segmente.

Adresa

Džemala Bijedića 165
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pratite nas

Pratite nas

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

© 2019 Primus Balkan d.o.o.

Design by NeoWeb