Kupaonički namještajProizvodni program Kupaonički namještaj

Poseban je zadatak ukomponavati sve kupaoničke rekvizite i namještaj da bi se stvorio ugođaj zadovoljstva i relaksacije.

Kupaonski namještaj postao je bitan i neizostavan dio svake kupaonice te stoga veliku pozornost poklanjamo kvaliteti i izboru materijala za njegovu izradu kako bi svaku kupaonicu učinili posebnom. Pretvorite Vašu kupaonicu u opuštajuću spa oazu. Kupaonski namještaj koji vam predstavljamo odlično se uklapa u sve kupaonske ambijente, a osvojit će Vas svojim skladnim linijama, elegancijom ili pak jednostavnošću. Posebno odabrani kvalitetni materijali koji odolijevaju vlazi čine kupaonski namještaj otpornim i dugotrajnim. Naš kupaonski namještaj objedinjuje multifunkcionalnost, eleganciju i kvalitetu vrhunskog namještaja. Potaknite svoje tijelo za savršen početak dana. Poseban je zadatak ukomponavati sve kupaoničke rekvizite i namještaj da bi se stvorio ugođaj zadovoljstva i relaksacije.

https://primus-balkan.ba/wp-content/uploads/2018/10/novilogoWEB1.png

Primus Balkan

Firma Primus Balkan je prisutna na BH tržištu od 1998 godine. Na početku je to bila kompanija koja se bavila isključivo trgovinom repromaterijalima za proizvodnju namještaja i opremanje enterijera. Širok dijapazon materijala ,povoljne cijene, kvalitetna usluga učinile su da se firma vrlo brzo pozicionirala na BH tržištu i svoje poslovanje počela širiti i na druge segmente.

Poslovnica 1

Zmaja od Bosne 58
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Poslovnica 2

Džemala Bijedića 165
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pratite nas

© 2019 Primus Balkan d.o.o.

Design by NeoWeb