Dječije sobeProizvodni program Dječije sobe

Prilikom uređenja dječije sobe nužno se vratiti u dane vlastitog djetinjstva kako bi u potpunosti mogli zadovoljiti funkcionalnost, razigranost i maštovitost.

Dječja soba je najveselija soba u domu. Insipirirani dječjim smijehom, igrom i odrastanjem mi kreira sobe za sretno odrastanje. Da bi djetinjstvo bilo što bezbrižnije dječju sobu opremite sigurnim i djeci prilagođenim namještajem. Pri uređenju dječje sobe, uvažite i potaknite ideje malih dizajnera da sami kreiraju svoj maštoviti i jedinstveni prostor odrastanja, igre i učenja. Prilikom uređenja dječije sobe nužno se vratiti u dane vlastitog djetinjstva kako bi u potpunosti mogli zadovoljiti funkcionalnost, razigranost i maštovitost. Odabir osnovnih elementa, kao što su krevet, ormar, radni sto, police za knjige, treba biti prilagođen prostornim zahtjevima, mogućnostima i uzrastu djeteta kako bi se stvorilo ugodno okruženje za kvalitetne uvjete rada, učenja i igru. Djeca vole boje, pa su zato namještaj i drugi elementi u ponudi u raznim šarenim bojama, od klasične roze ili plave do zelene, žute ili narančaste. Pobrinulo smo se da se djeca sa tim bojama osjećaju odlično i da tu rado provode dane i noći! Sa Primus Balkanom će Vaši mališani  uživati u svim čarima svoga šarenog djetinjstva!

https://primus-balkan.ba/wp-content/uploads/2018/10/novilogoWEB1.png

Primus Balkan

Firma Primus Balkan je prisutna na BH tržištu od 1998 godine. Na početku je to bila kompanija koja se bavila isključivo trgovinom repromaterijalima za proizvodnju namještaja i opremanje enterijera. Širok dijapazon materijala ,povoljne cijene, kvalitetna usluga učinile su da se firma vrlo brzo pozicionirala na BH tržištu i svoje poslovanje počela širiti i na druge segmente.

Poslovnica 1

Zmaja od Bosne 58
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Poslovnica 2

Džemala Bijedića 165
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pratite nas

© 2019 Primus Balkan d.o.o.

Design by NeoWeb