Kancelarijski namještajProizvodni program Kancelarijski namještaj

Lijepo uređena kancelarija povećava produktivnost rada što uveliko utiče i na sam profit firme.

Za postizanje maksimalnih poslovnih učinaka bitno je osigurati fleksibilan i ugodan radni prostor koji potiče kreativnost i opuštenost. Lijepo uređena kancelarija povećava produktivnost rada što uveliko utiče i na sam profit firme.  Naš uredski namještaj svojom kvalitetom, funkcionalnošću i fleksibilnošću pridonosi kvaliteti rada i ugodnom radnom ambijentu. Kreativno, stilski i kvalitetno uređen radni prostor Vašim suradnicima i klijentima ulijeva znatnu dozu povjerenja i ozbiljnosti. Promišljen dizajn, koji rezultira izrazitom fleksibilnošću je zadatak naših dizajnera. Olakšajte sebi i prepustite uređenje kancelarije našem timu dizajnera koji će Vaš radni prostor upotpuniti funkcionalnim namještajem vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna i učiniti da svaki trenutak proveden u kancelariji bude ispunjen pozitivnom energijom. Cijenite važnost cjeloživotnog učenja i pravilnim odabirom uredskog namještaja olakšajte ostvarenje svojih životnih i poslovnih ciljeva.

https://primus-balkan.ba/wp-content/uploads/2018/10/novilogoWEB1.png

Primus Balkan

Firma Primus Balkan je prisutna na BH tržištu od 1998 godine. Na početku je to bila kompanija koja se bavila isključivo trgovinom repromaterijalima za proizvodnju namještaja i opremanje enterijera. Širok dijapazon materijala ,povoljne cijene, kvalitetna usluga učinile su da se firma vrlo brzo pozicionirala na BH tržištu i svoje poslovanje počela širiti i na druge segmente.

Poslovnica 1

Zmaja od Bosne 58
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Poslovnica 2

Džemala Bijedića 165
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Pratite nas

https://www.instagram.com/p/Bx2JBoMB7Jv/https://www.instagram.com/p/Bsm9REBFK_8/https://www.instagram.com/p/Bmu5GAiA-eQ/https://www.instagram.com/p/Bk8HgaQArfi/https://www.instagram.com/p/BkPVJ0uHfJ2/https://www.instagram.com/p/BkCpGbUHqPs/https://www.instagram.com/p/Bjl5KEdnpgW/https://www.instagram.com/p/Bi7iHWynCmQ/https://www.instagram.com/p/BiO_zsJHaSG/https://www.instagram.com/p/BiBudZ8nz41/

© 2019 Primus Balkan d.o.o.

Design by NeoWeb